Lasaña de carne picada

Lasaña de carne picada

Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Lasaña de carne picada. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Lasaña de carne picada is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Lasaña de carne picada is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Lasaña de carne picada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña de carne picada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lasaña de carne picada is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Lasaña de carne picada using 15 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Get to make Lasaña de carne picada:

  1. 1/2 kilo carne picada de cerdo(para una bandeja más grande
  2. 1 lata Paté la piara(marca blanca)
  3. 1 bote tomate frito
  4. 1 caja láminas
  5. 1/2 vaso vino blanco
  6. 1 pimiento verde
  7. 1 cebolla
  8. 4-5 ajos (al gusto)
  9. 1-2 huevos duros
  10. para la bechamel
  11. 4 cucharadas harina
  12. 3 cucharadas mantequilla
  13. leche
  14. 1/2 cucharadita nuez moscada
  15. 1 pizca pimienta negra

Steps to make to make Lasaña de carne picada

  1. Primero picamos en la picadora bien picadito el ajo, la cebolla y el pimiento.
  2. Cuando este doradito echamos la carne picada y la separamos bien para que no queden trozos grandes y quede suelta. Cuando este echa echamos la lata de Paté y lo movemos bien, y a continuación echamos el medio vaso de vino blanco, y dejamos que se consuma.
  3. Cuando se halla consumido echamos el bote de tomate y el huevo duro picadito lo ponemos el fuego muy bajito.
  4. Ahora se empezaria a montar lasaña con las láminas yo suelo meter en una bandeja las láminas con agua templada y sin que se peguen, las meto en la bandeja después de echar el vino blanco para que tampoco se queden muy blandas.
  5. Ahora si que vamos a montar la lasaña para empezar echamos un poco de tomate frito en el culo de la bandeja, y ponemos una capa de láminas una de carne una de láminas así cuantas capas queráis tener en cuenta que la tima capa tiene que ser de láminas. (Acordaros de secar las láminas antes de ponerlas con un trapo)
  6. Es la hora de la bechamel os voy a explicar como ago yo la bechamel. Echamos en la sartén la mantequilla cuando se deshaga echamos las 4 cucharadas de harina y lo movemos bien unos 4 minutos hasta que se junte bien con la mantequilla.
  7. Luego empezamos a echar leche y mover con la varilla sin parar y vamos echando leche según si la queremos más líquida, más espesa (también podemos echar más harina si vemos que hemos echo poca bechamel pero tendréis que moverlo bien para que no queden pompas de harina).
  8. Cuando ya tenemos la bechamel al punto que nos guste echamos la nuez moscada y la pimienta negra y un poco de sal. Lo movemos unos 2 minutos y lo dejamos reposar hasta que empieza a escupir, cuando empieza a escupir (empiezan a salir burbujas) ya esta lista y la echamos a nuestra bandeja. Yo aconsejo no dejarla muy espesa.
  9. Ahora toca cubrir toda la bechamel con queso, yo echo queso en polvo, pero eso es al gusto.
  10. Luego metemos la bandeja al horno que que habremos calentado previamente el fuego de arriba de abajo 200 grados. Lo dejamos 15 minutos y ponemos el grill hasta que esté dorado el queso. Y listo para comer!!

As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet and also adapt your diet plan to your personal tastes in time. Whether you want to serve a dish that uses less or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you do not need to learn them but just if you master some simple food preparation strategies.

This isn't a complete guide to quick and easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Lasaña de carne picada. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasaña

Tarta de acelga, carne picada y queso 😚

Canelones rellenos de panceta y carne picada