Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas

Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Una receta tradicional de spaghetti con salsa de tomate y albóndigas, muy buena y sabrosa.

Ingredients and spices that need to be Get to make Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas:

  1. 1 y 1/2 libra carne de res molida
  2. 1/2 Taza cebolla picada
  3. 1 Cda aceite vegetal
  4. 3/4 Taza perejil picado
  5. 1/2 Taza pan molido
  6. 1 Huevo batido
  7. 1 Cda azúcar
  8. al gusto Sal y pimienta
  9. ----------- Para la salsa:
  10. 1 Cda sopera aceite de oliva
  11. 1 Taza Cebolla picada
  12. 1 Cdts Ajo machacado
  13. 1 Lata Tomate triturado
  14. 1 Cdts Romero molido
  15. 1 Cda Orégano
  16. 2 Cdas Mantequilla
  17. 450 g Espaguetis

Steps to make to make Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas

  1. En una sartén antiadherente poner a calentar el aceite vegetal para dorar la cebolla hasta que se torne transparente. Cuando esté lista, retírala del fuego y deja que se enfríe, la utilizaremos para preparar las albóndigas caseras.
  2. Mezcla la cebolla cocinada y ya fría con la carne molida. Una vez mezclada, incorpora las migas de pan, el perejil, el huevo, la sal y la pimienta y mézclalo todo bien.
  3. Cuando tengas la masa de las albóndigas lista, haz pequeñas bolas con ella. Con estas cantidades deberían salirte aproximadamente 16 albóndigas. Una vez las tengas hechas, coge una sartén grande y pon a calentar el aceite de oliva. Cuando esté caliente, incorpora las albóndigas y fríelas durante 5 minutos, más o menos, moviéndolas para que se hagan por todas partes.
  4. Cuando estén listas, retira la grasa de la sartén y coloca entre las albóndigas la cebolla picada y el ajo machacado para preprar la salsa. Vierte la lata de tomate triturado y muévelo todo. Si lo deseas puedes triturar tú mismo los tomates y hacerla más natural.
  5. Añade el romero y el orégano a la salsa y sigue moviendo. Baja el fuego el mínimo para que se cocine.
  6. Mientras tanto, pon a hervir los espaguetis con la mantequilla, sal y pimienta al gusto. Cuando hierva, tapa la olla y deja que se cocinen a fuego lento durante 20 minutos, o hasta que estén al dente.
  7. Cuando la salsa esté lista para el fuego. Una vez cocidos los espaguetis, escúrrelos y pásales un poco de agua fría. Luego, sírvelos con la salsa aparte o por encima. Y listo!

As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you want to serve a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make straightforward changes to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to learn them but only if you understand some simple food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and also very easy lunch dishes but its good food for thought. With any luck this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food How to Make Homemade Spaghetti con salsa de tomate y albóndigas. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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