Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana:
- 750 gr Carne molida de res
- 200 gr jamón endiablado
- 1 1/2 kg jitomate saladet
- 1 cebolla mediana
- 1 diente ajo grande
- 10 pimientas negras
- 12 pimientas gordas
- 3 chiles chipotles
- c/n Harina
- c/n Aceite de oliva
- 2 huevos grandes
- al gusto Sal y pimienta
- una cucharilla La punta de hierbas italianas
- una cucharilla La punta de polvo curry
- Hierbas italianas deshidratadas
- al gusto Ajo
- al gusto Mejorana
- al gusto Ajíes
- al gusto Orégano
- al gusto Tomillo
- al gusto Albahaca
Steps to make to make Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana
- Ponemos a cocer a fuego medio los jitomates con las pimientas (lo tapamos)
- Picamos finamente la cebolla y la Añadimos a la carne junto con los huevos crudos, la lata de jamón endiablado, el polvo curry, las hierbas italianas, sal y pimienta al gusto, mezclamos vigorosamente hasta que obtener una pasta homogénea.
- Comenzamos a formar las albóndigas (de unos 3 cm de diámetro estarán bien) y las rebosamos en la harina, y comenzamos a freírlas a fuego alto, dándoles vuelta para que se doren de manera uniforme, sin dejar que se cuezan, y las pasaremos a una olla de base gruesa.
- En el momento que los jitomates comiencen a soltar la cáscara, habremos de pasarlos a la licuadora con un poco del agua en la que los cocimos, y los licuamos a alta velocidad hasta obtener una mezcla tersa y homogénea.
- Está mezcla la pasaremos a la misma olla en la cual freímos las albóndigas (con ella desglazaremos la sartén recogiendo todos los jugos que las albóndigas dejaron; tendremos que esperar un poco a fin de que está no se destemple) y procedemos a freír la salsa a fuego medio removiéndola con suavidad, estará lista al cambiar su color por un rojo más intenso y despedir el aroma característico.
- Pasamos la salsa a la olla en la cual colocamos previamente las albóndigas, y concluimos la cocción de estás a fuego lento, permitiéndole a la salsa consumirse un poco más.
- Se recomienda acompañar con pasta, el fusilli, el rigatoni y el espagueti le sientan estupendamente.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you don't need to discover them however only if you master some straightforward cooking methods.
This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Favorite Albóndigas fusión, bolognesa-mexicana. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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